Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Piżama Party w Porcie Łódź

W niedzielę 11 grudnia Port Łódź zaprasza na pierwsze urodziny sklepu Villaluna. W godz. 14:00 – 19:00 na gości wydarzenia czeka jedyne w swoim rodzaju Piżama Party, pełne zabawy, atrakcji i promocji.

Impreza urodzinowa sklepu Villaluna odbędzie się obok wielkiego łóżka znajdującego się w pobliżu wejścia do sklepu, w pasażu prowadzącym na Patio. Podczas zabawy nie zabraknie słodkiego poczęstunku - hostessy ubrane w szlafroki i piżamy będą częstować klientów centrum cukierkami i napojami. Na najmłodszych czekają urodzinowe balony.

Dla tych, którzy przyłączą się do urodzinowego Piżama Party, Villaluna przygotowała prezenty – bony na 20% rabatu na całą kolekcję dostępną w salonie. Upominki trafią do tych spośród gości, którzy przyłączą się do zabawy zakładając szlafrok lub piżamę. Z rabatu będzie można skorzystać do 24 grudnia.

Villaluna to sklep dla osób, które pragną by ich dom był miejscem wyjątkowym, pełnym spokoju, relaksu, harmonii i pozytywnej energii. W salonie można znaleźć ekskluzywne tekstylia domowe: ręczniki, szlafroki oraz pościele wyróżniające się wyjątkową elegancją i jakością wykonania. Villaluna oferuje kolekcje znanych i światowych marek, takich jak Vossen, Benetton, Pierre Cardin, Joop, Elegante, Estella, Paradies. Salon Villaluna znajduje się w Porcie Łódź w strefie Ocean, w pasażu prowadzącym na Patio, obok sklepu Home&You.

Więcej informacji o ofertach specjalnych i wydarzeniach w Porcie Łódź znajduje się na stronie internetowej www.portlodz.pl.

Katarzyna Rąkowska