Dom » Budownictwo

Promocja w firmie Hörmann! Drzwi, bramy, napędy na miarę potrzeb i upodobań

Marzysz o zmianach na wiosnę? Chcesz odnowić dom lub zakończyć jego budowę? Szukasz komfortowej, niezawodnej, trwałej bramy garażowej i drzwi, które dopasujesz idealnie do swoich potrzeb?

Jeszcze do końca maja firma Hörmann oferuje wiele produktów stolarki budowlanej w niezmiennej, promocyjnej cenie.

Atutem tej promocji jest stabilna, niska cena, a także możliwość skonfigurowania bramy garażowej oraz drzwi wejściowych i wewnętrznych w taki sposób, by spełniały indywidualne wymagania, dotyczące zarówno funkcjonalności, komfortu użytkowania, bezpieczeczeństwa, jak i estetyki.

Brama segmentowa RenoMatic

Dostępna w czterech promocyjnych wymiarach automatyczna segmentowa brama gararażowa RenoMatic to propozycja zarówno dla inwestorów szukających wyrafinowanych rozwiązań estetycznych, jak i tych wszystkich, którym zależy na dobrych zabezpieczeniach przeciwwłamaniowych. Ci pierwsi znajdą tu między innymi bramy z szerokimi, eleganckimi przetłoczeniami w modnych matowych kolorach Matt deluxe lub np. z bardzo trwałą i oryginalną, imitującą kamień, powierzchnią Duragrain Diamon Stone. Drudzy zdecydują się na wyposażenie przeciwwamaniowe w klasie RC 2. Bramy RenoMatic opcjonalnie można też wyposażyć w najnowszej generacji napędy firmy Hörmann i w ten sposób włączyć je w system domu inteligentnego. Będą wtedy także szybsze i łatwiejsze w obsłudze, bo obsługiwane za pomocą aplikacji w domu i z każdego miejsca na świecie.

Drzwi zewnętrzne – piękne i funkcjonalne

Szerokie możliwości dostosowania do indywidualnych gustów i potrzeb stwarza także promocyjna oferta drzwi zewnętrznych. Wybierać tu można spośród kilku typów drzwi - od stalowych, przez aluminiowe, po te zbudowane z aluminium i stali nierdzewnej. Duży wybór wzorów, kolorów, oklein i modnych elementów wyposażenia, jak okucia black.edition czy przeszklenie typu lustro weneckie, pozwala na dopasowanie ich do różnych projektów architektonicznych. Dzięki Pakietowi Design, na który składają się ukryte zawiasy oraz elegancka klamka wewnętrzna ze stali nierdzewnej, drzwi mogą wygląda wyjątkowo pięknie także od środka. Promocja umożliwia nie tylko estetyczne wykreowanie wejścia domu – daje również możliwość samodzielnego decydowania o jego parametrach technicznych. Klasa przeciwwłamaniowa RC 2 czy RC 3, poziom izolacyjnosci cieplnej – to wszystko zależy od naszego wyboru.

Kompleksowe rozwiązanie

Podobnie skonfigurować można również drewniane drzwi wewnętrzne. Promocja obejmuje też drzwi przeciwpożarowe w klasie EI230, idealne np. do kotłowni, oraz napędy do bram wjazdowych. Ta oferta firmy Hörmann daje możliwość kompleksowego wyboru stolarki budowlanej zgodnie z indywidualnymi upodobaniami i harmonijnego dopasowania jej elementów do siebie nawzajem. Jest także przyjazna dla klimatu i naszego budżetu. Na zakup segmentowych bram garażowych oraz stalowych i aluminiowych drzwi zewnętrznych Hörmann uzyskać można dofinansowanie z programu Czyste Powietrze.

Szczegółowe informacje o promocji są dostępne na stronie www.hormann.pl oraz u partnerów handlowych.

Hörmann Polska
press box