Firma » Finanse

San Markos dla TMS Brokers

Dom Maklerski TMS Brokers, lider w zakresie doradztwa walutowego i pośrednictwa w obrocie instrumentami finansowymi na rynku FOREX, powierza obsługę reklamową agencji San Markos.

W ramach nawiązanej współpracy agencja reklamowa San Markos (www.sanmarkos.pl) będzie odpowiedzialna za realizację korporacyjnych działań reklamowych dla Domu Maklerskiego TMS Brokers (www.tms.pl) oraz produktów inwestycyjnych z portfolio firmy. Podpisana umowa dotyczy pełnej obsługi agencyjnej Domu Maklerskiego TMS Brokers: opracowania strategii, przygotowania i wdrożenia działań reklamowych oraz bieżącej obsługi. Celem prowadzonych działań jest wzmocnienie pozycji firmy na rynku oraz rozpoznawalności jej produktów wśród potencjalnych inwestorów indywidualnych i instytucjonalnych.

Dom Maklerski TMS Brokers S.A. jest pierwszym licencjonowanym podmiotem specjalizującym się w rynku FOREX w Polsce. Lider zarówno w zakresie doradztwa walutowego jak i pośrednictwa w obrocie instrumentami finansowymi na rynku FOREX oraz instrumentami futures i CFD na światowych rynkach długu, akcji, indeksów giełdowych oraz surowców. Silną pozycję na rynku polskim Dom Maklerski TMS Brokers S.A. buduje już od ponad 12 lat. Misją firmy jest zapewnienie uczestnikom rynku wszystkiego, co niezbędne do działania: rekomendacji, informacji, narzędzi transakcyjnych i strategii alokacji kapitału.

SAN MARKOS – REPUBLIKA DOBREJ MARKI zajęła I miejsce w badaniu satysfakcji klientów z pracy agencji reklamowych - SMILE CHECK, organizowanym przez SAR i miesięcznik Press w 2008 i 2007 roku. Prezes agencji Magdalena Czaja pełni funkcję vice-przewodniczącej prezydium Komisji Etyki Reklamy oraz zasiada w kapitule programu Firma Przyjazna Klientowi. W portfolio agencji znajdują się m.in.: RWE, Gadu AIR, CDI (Dom Handlowy Renoma), Neinver (centra outlet FACTORY), Budimex, AMS, Bosch, Olympus, OBI, Burger King, Multikino, Sony i Telekomunikacja Polska.

On Board PR