Firma » Biznes

SFERIS nagrodzony przez Santander Consumer Bank

17-18 maja 2014r. w łódzkim Andel’s Hotelu odbyła się IV Gala Sprzedaży Ratalnej Santander Consumer Banku. Ważną częścią wydarzenia było wręczenie wyróżnień dla najlepszych partnerów handlowych banku. Nagroda w kategorii Największa Sprzedaż Regionu Mazowieckiego w tym roku przypadła SFERIS Sp. z.o.o

Impreza Santander Consumer Banku przyniosła kolejną nagrodę dla SFERIS. Wyróżnienie w kategorii Największej Sprzedaży Regionu Mazowieckiego odebrał Dyrektor Operacyjny Mariusz Mróz z rąk przedstawicieli zarządu Banku oraz Dyrektora Sprzedaży Ratalnej. Spółka znalazła się wśród jedenastu najważniejszych Partnerów Biznesowych.

- Bardzo cieszymy się z nagrody przyznanej przez Santander Consumer Bank. Odnieśliśmy sukces w kategorii Największej Sprzedaży Regionu Mazowieckiego, co pokazuje, że zaufanie klientów w stosunku do SFERIS wciąż rośnie. Każda taka nagroda daje nam ogromną motywację do dalszego działania. Staramy się zapewniać naszym konsumentom najwyższe usługi, co procentuje w osiągniętych przez spółkę wynikach i umocnieniu jej pozycji na rynku powiedziała Edyta Wrzosowska, Dyrektor Marketingu Sferis Sp. z o.o.

Galę zainaugurował Jacek Walkiewicz swoim wykładem pod tytułem „Pełna MOC możliwości w życiu i biznesie” oraz wystąpienie Tomasza Raczka, który opowiedział o kulisach biznesu filmowego. Uroczystą ceremonię wręczenia nagród uświetniały występy finalistów III edycji The Voice of Poland. W roli konferansjera wystąpił Krzysztof Ibisz.

Sferis Sp. z o.o.