Motoryzacja » Transport

Sixt jeździ ze Smartem

Firma Smart Elektronik nawiązała współpracę z firmą Sixt rent a car Polska, będącą filią największej niemieckiej firmy zajmującej się wynajmem samochodów i wiodącym przedsiębiorstwem na rynku leasingu. Samochody we flocie Sixt są teraz zaopatrzone w urządzenia nawigacji satelitarnej SmartGPS.

W Polsce SIXT funkcjonuje od 2000r. Firma zapewnia kompleksową obsługę w zakresie wynajmu krótko- i długoterminowego. W swojej ofercie firma posiada samochody klasy premium, osobowe i dostawcze, wszystkie z nich na życzenie klienta mogą być zaopatrzone w urządzenie nawigacji samochodowej SmartGPS.

„Dzięki nowemu partnerowi nasza oferta będzie mogła dotrzeć do szerszej grupy klientów zainteresowanych nowinkami technicznymi z zakresu nawigacji satelitarnej. Jesteśmy przekonani, że nasza współpraca z firmą Sixt zaowocuje wzrostem zadowolenia klientów, którzy wypożyczając samochód, nawet w obcym mieście będą czuć się pewnie", mówi  Dariusz Sypuła, Prezes Zarządu Smart Elektronik.

Smart Elektronik, firma zajmująca się dystrybucją urządzeń GPS, jest też właścicielem sklepu specjalistycznego SwiatGPS.pl i od 3 lat wprowadza na rynek nowe  urządzenia do nawigacji, doskonale przystosowane do potrzeb kierowców. Jej celem jest zapewnienie odbiorcom wysokiej jakości przy zachowaniu rozsądnej ceny.

W okresie wiosenno-letnim planowany jest szereg akcji promocyjnych i konkursów dla klientów obydwu firm. Wygrać będzie można m.in. bezpłatne wypożyczenie samochodu na weekend, nawigacje SmartGPS oraz gadżety firmowe.

Dodatkowe informacje: Media Metropolis; tel. kom. 601 447 151 lub (022) 654 61 14

SmartGPS to jeden z największych w Polsce dystrybutorów sprzętu do nawigacji satelitarnej. Jest także właścicielem jednego z największych sklepów internetowych w tej branży - portalu http://www.swiatgps.pl/. W swojej ofercie ma takie produkty jak: lokalizator fotoradarów, radarpoint, czy urządzenia do nawigacji satelitarnej. Smart Elektronik jako pierwszy dostosował nawigację do indywidualnych potrzeb klienta poprzez zastosowanie NawiGadki. Siedem różnych głosów, z których każdy może wybrać coś dla siebie.

Smart Elektronik