Dom » Budownictwo

Wiosenna promocja Warsfoll

W ramach wiosennej promocji, na hasło „Zatrzymaj słońce” firma Warsfoll oferuje 5% zniżkę na montaż folii okiennych i samochodowych.

Stosowanie odpowiednich folii okiennych przekłada się na zmniejszenie strat energii potrzebnej do chłodzenia, jak również ogrzewania pomieszczeń. Folie stosowane w pomieszczeniach biurowych wpływają korzystnie na poprawę komfortu pracy. Skutkiem ich instalacji jest oszczędność energii elektrycznej oraz wzrost wydajności pracy.

Folie samochodowe poprawiają komfort i bezpieczeństwo podróżujących osób, nadając jednocześnie autu nietuzinkowy wygląd. Wzmacniają szyby i zabezpieczają szkło przed rozpryśnięciem w przypadku jego zbicia. Folie przyciemniające redukują refleksy i zmęczenie oczu, czyniąc jazdę łatwiejszą i przyjemniejszą. Chronią wnętrze samochodu przed starzeniem się i blaknięciem. To także zapora przed wzrokiem osób niepowołanych, zapewniająca nam poczucie intymności.

Wszystkie folie ochronne i antywłamaniowe w ofercie firmy Warsfoll posiadają atesty wytrzymałościowe wg ITB (klasa 01, 02 P1A, P2A) a folie samochodowe atesty ISiC.

Kostrzewa PR A.M.