Technologie » Internet

Wirtualny świat mlecznych pyszności

Müller Polska uruchomił polską stronę internetową www.mullerpolska.pl. Nowa strona to źródło informacji o firmie i jej produktach, a także doskonała zabawa dla dużych i małych miłośników mlecznych przysmaków.

Serwis Müller'a to kontynuacja strategii firmy, której celem jest przekonanie konsumentów o wyjątkowych walorach smakowych jej produktów.

Przejrzysta grafika oraz intuicyjna komunikacja serwisu zachęcają do zgłębienia szczegółów mlecznej krainy, po której oprowadza nas sympatyczna krowa Müller'a, znana z reklam telewizyjnych i materiałów POS.

Oprócz obowiązkowych informacji korporacyjnych dotyczących firmy, marki, gwarancji, polityki jakości oraz oferowanych produktów, znajdziemy tu sporo dodatków zapraszających do interaktywnej zabawy z Müller'em. Zakładka „pyszna zabawa" zawiera informacje o konkursach oraz aktualnych promocjach, tapety do ściągnięcia, oryginalne e-kartki, które internauta samodzielnie przygotowuje i wysyła do dowolnego adresata, a także grę w mleczne literki, która wciągając do zabawy, zachęca internautę do zdobywania kolejnych poziomów wyjątkowych smaków MüllerMilk, przedłużając tym samym czas spędzany w wirtualnym świecie mlecznych pyszności. www.mullerpolska.pl.

Molkerei Alois Müller GmbH, do którego należy Müller Polska, to niemiecki koncern z ponad stuletnią tradycją, produkujący wysokiej jakości świeże produkty mleczne, dostarczające wyjątkowych doznań smakowych. Produkty firmy od lat dostępne są w wielu krajach Europy. Od stycznia bieżącego roku można je kupić także w polskich sklepach. W Polsce Müller oferuje cztery kategorie produktów: jogurty owocowe Mix owocowy , jogurty z chrupkami Mix crunch , ryż na mleku Riso oraz mleko smakowe MüllerMilk. Każdy produkt dostępny jest w różnych kompozycjach smakowych. Nowością są jogurty MüllerMix o smakach: jagodowym, choco stars oraz nuts crunch.

ap