Dom » Nieruchomość

Apartamenty rekreacyjne w Sobieniach Królewskich

Sobienie Królewskie Włodarzewska Development Group rozwija swoją inwestycję. Już teraz golfiści oraz miłośnicy przyrody mogą skorzystać z oferty zakupu nie tylko domu, lecz także apartamentu rekreacyjnego tuż przy 18-dołkowym polu golfowym.

Budynki apartamentowe w Sobieniach Królewskich powstaną wzdłuż linii pola golfowego.

W każdym z nich zaplanowano po pięć apartamentów rekreacyjnych o powierzchni od 50 do 76 m2 ­– dwa na parterze, dwa na pierwszym piętrze oraz jeden na poddaszu. Ich wnętrza będą widne i funkcjonalne. Każdy apartament będzie posiadał balkon lub taras, a na parterze dodatkowo ogródek. Przygotowane zostaną także miejsca postojowe dla mieszkańców i gości.

Mieszkańcy apartamentów będą mogli w pełni korzystać z atrakcji przygotowanych na terenie inwestycji, w tym z 18-dołkowego pola golfowego, Akademii Golfa i driving range oraz usług świadczonych przez zespół pałacowo-hotelowy w Sobieniach Szlacheckich – m.in. SPA, restauracji czy stadniny koni.

Projekt obejmuje 27 budynków apartamentowych, administrowanych i strzeżonych. Rozpoczęcie budowy pierwszych dwóch obiektów zaplanowano na wiosnę 2010 r. Kolejne będą powstawały sukcesywnie.

Pierwsze apartamenty rekreacyjne właśnie pojawiły się w sprzedaży. Ich cena wraz z miejscem postojowym zaczyna się od 250 tys. zł brutto (przy powierzchni 50 m2).

Sobienie Królewskie Golf & Country Club to przykład doskonałego połączenia projektu deweloperskiego z infrastrukturą rekreacyjną. Inwestycja powstaje 30 km od Warszawy, w pobliżu malowniczej miejscowości Sobienie Szlacheckie. Wyróżnia ją 18-dołkowe pole golfowe klasy mistrzowskiej, przy którym powstają osiedle domów jednorodzinnych oraz apartamenty rekreacyjne. Sobienie Królewskie to także Akademia Golfa i driving range oraz kompleks hotelowo-konferencyjny z ośrodkiem SPA i stadniną koni.

Sobienie Królewskie Golf & Country Club