Rozrywka i wypoczynek » Prezenty

Foto księga pod choinką – pomysł na wyjątkowy, świąteczny prezent

Wielkimi krokami zbliżają się najukochańsze i najbardziej wyczekiwane święta w roku. Święta Bożego narodzenia, to nie tylko wyjątkowy czas spotkań z najbliższymi, ale także prezenty. Już dziś myślimy czym wyjątkowym, osobistym obdarować naszych najbliższych.

Odpowiedzią na prezentowe kłopoty jest „Foto księga”, którą możemy złożyć samodzielnie. „Foto książki”, to oryginalny pomysł na osobisty prezent, który możemy wykonać sami, według naszych autorskich pomysłów i fantazji. W niezwykłej sztuce obdarowywania najważniejsze jest przecież serce i intencja. Samodzielnie wykonany prezent na pewno zostanie doceniony przez obdarowaną osobę, przywoła wiele cudownych wspomnień oraz dostarczy wielu wzruszeń.

- „Okładkę, kolory stron, objętość oraz kształt „Foto książki” można zaprojektować samemu. Samodzielnie można również złożyć jej zawartość oraz układ zdjęć na stronach, ponieważ każdy klient, który zdecyduje się na wywołanie i wydrukowanie „Foto książki” w naszym laboratorium Fotoarte, otrzyma w prezencie specjalny program do jej stworzenia” - mówi Dariusz Moryc, Manager firmy Fotoarte.

„Foto książka”, to pełen emocji, wzruszeń i barw pomysł na prezent nie tylko na Boże Narodzenie ale również na wiele wyjątkowych okazji w życiu naszych bliskich takich, jak: ślub, komunia, osiemnaste urodziny, trzydzieste urodziny, wieczory panieńskie czy kawalerskie, wszelkie rocznice, itp. Okazji i pretekstów jest wiele. Zaletą tego pomysłu jest to, że dostarczy nam samym wiele radości z tego, że możemy wykonać go samodzielnie, a nagrodą będzie radosny uśmiech oraz zadowolenie osób nim obdarowanych.

Laboratorium Fotoarte oferuje kompleksową obsługę w wykonaniu „Foto księgi” wg projektów klienta. Klient sam może złożyć wnętrze księgi w programie otrzymanym w prezencie od firmy Fotoarte lub za dodatkową opłatą, zlecić jej złożenie pracownikom laboratorium. Fotoarte wykonuje „Foto księgi” o objętości 5, 10, 15, 20 i 25 kart (ilość stron 10, 20, 30, 40 i 50) + kolorowe okładki. Dostępne formaty księgi, to rozmiar od 10 cm x 15 cm do 30 cm x 40 cm. W ofercie dla swoich klientów firma ma do wyboru kolorowe okładki, a także różne wzory papierów wnętrza księgi, aby każda wyprodukowana „Foto księga” była niepowtarzalna  i jedyna w sowim rodzaju. Czas realizacji złożonej księgi to ok. 4 – 7 dni roboczych.

W te święta Bożego Narodzenia podarujmy naszym najbliższym emocje i miłe wspomnienia uwiecznione w unikatowej „Foto księdze”.

Warszawska firma Fotoarte, znana i ceniona w branży fotograficznej, zgodnie z oczekiwaniami rynku rozszerzyła świadczone usługi o fotografię wielkoformatową, a także solwentowe wydruki wielkoformatowe. Nowe usługi w firmie Fotoarte – Wielki Format, to: zdjęcia wielkoformatowe, wydruki fotograficzne, foliowanie i naklejanie na piankę zdjęć wielkoformatowych oraz wydruki solwentowe. Jako jedna z nielicznych firm w Polsce, posiada nowoczesny park maszynowy umożliwiający naświetlanie i drukowanie zdjęcia na papierze fotograficznym o wymiarach nawet do 127 cm x 304,8 cm, a to wszystko dzięki cyfrowej naświetlarce fotograficznej Océ Light Jet 430, a także ploterowi Epson Stylus Pro 9600.

Więcej informacji na: http://www.fotoarte.waw.pl/
powiekszenia@fotoarte.waw.pl