Gospodarka » Żywność
Grillowanie ze Świdnickim
Zobacz więcej zdjęć » |
Moda na grillowanie trwa nieprzerwanie od kilku już lat. Jak co roku o tej porze większość z nas urządza grillowe spotkania i biesiady. I nie ważne czy organizujemy je w ogrodzie, na działce u znajomych czy po prostu na pikniku za miastem, najistotniejsze jest doborowe towarzystwo i smaczne dania. Grillować możemy właściwie wszystko, począwszy od warzyw, ryb i wołowiny poprzez drób, kaszankę, kiełbasę no i oczywiście ulubioną przez wszystkich karkówkę.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Warto pamiętać, że mięso na grilla będzie smaczniejsze, jeśli odpowiednio wcześnie je zamarynujemy. Do przygotowania marynaty możemy z powodzeniem użyć oleju Świdnickiego oraz przypraw Świdnicki. Wystarczy wymieszać przyprawy z olejem, włożyć mięso do marynaty i odstawić je na kilka godzin w chłodne miejsce. Tak przygotowane mięso pieczemy na grillu od kilku do kilkudziesięciu minut.Aby wzbogacić smak grillowanych dań warto podać je z musztardą lub ketchupem Świdnicki. Marka Świdnicki dla wszystkich smakoszy przygotowała dwa rodzaje musztardy, stołową i sarepską oraz dwa rodzaje ketchupu, łagodny oraz pikantny. Zarówno musztarda jak i ketchup Świdnicki dostępne są w praktycznych plastikowych butelkach, umożliwiających wygodne dozowanie.
Produkt: Musztarda Świdnicki
Produkt: Ketchup Świdnicki
Producent: P.P.H.U. M&J Sp.j.
www.mj.swidnica.pl
Nadesłał:
PR Solution
|
Komentarze (0)