Dom » Wnętrza

Nowa kolekcja Ceramiki Paradyż w ofercie sklepu lazienki24.pl

29 maja 2009 roku do oferty specjalistycznego sklepu internetowego lazienki24.pl weszła nowa, w pełni rektyfikowana kolekcja Ceramiki Paradyż- Hanabi/Hiro.

Kolekcja Hanabi/Hiro wprowadzona do sprzedaży przez internetowy sklep lazienki24.pl to bardzo oryginalne i ciekawe wzornictwo. Podstawą kolekcji są rektyfikowane płytki ścienne w formacie 32,5x65,1 cm, który przez wielu uważany jest za format ekskluzywny i ponadczasowy.

Płytki ścienne dostępne są w dwóch kolorystykach: Nero, w kontrastowych kolorach bieli i czerni, a także Rosa, łączący łagodny beż z intensywną czerwienią.

Dekoracje kolekcji dostępne są w dwóch stylach: pokryte złotem i platyną, bardzo wzorzyste dekory Rokoko oraz proste, minimalistyczne, z serii Geometryk. Dzięki tak zróżnicowanych dekoracjach, łazienkę w tej kolekcji można urządzić na wiele różnych sposobów, od przepychu złota i wzorów, do surowych, geometrycznych wnętrz.

Nowością kolekcji jest wykonana całkowicie ze szkła, pokryta metalami szlachetnymi mozaika. Ułożona na ścianie daje fenomenalny efekt głębi, a także odbicia światła. Kolekcja Hanabi/Hiro to, tak jak twierdzi jej producent- Ceramika Paradyż- „pierwsza kolekcja z tak rozwiniętą gamą dekoracji wykonanych w technologii szkła".

Informacje o lazienki24.pl

Sklep internetowy lazienki24.pl powstał w 2006 roku na bazie centrum płytek ceramicznych i ceramiki sanitarnej Cer-gres w Opocznie. Centrum magazynowe oraz wieloletnia współpraca z renomowanymi producentami pozwalają  firmie utrzymać lazienki24.pl wysokie stany magazynowe. To oznacza szybką realizację zamówień oraz internetowe ceny - średnio 30% niższe niż w sklepach stacjonarnych.

Każde zamówienie w lazienki24.pl traktowane jest indywidualnie. Firma dąży także do podniesienia standardów e-handlu m.in. poprzez zapewnianie własnej logistyki oraz wydłużenie z 10 do 20 dni terminu zwrotu towaru.

ap