Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Nowa kolekcja Smafolk w Natural Kids

Mocne kolory, wzory retro, doskonała ekologiczna bawełna to cechy charakterystyczne dla kolekcji jesień/zima 2009 Smafolk. Każde dziecko i rodzic, który nie chce pogodzić się z jesienno-zimową szarugą odnajdzie w tej kolekcji coś dla siebie i swojego maluszka.

Jabłka, samochody, słonie, koty z myszami, kaczki, jeże, kwiaty mniejsze czy większe na fioletowo, różowo, zielono, brązowo, niebiesko, granatowo – jednym słowem bajecznie kolorowo tak wygląda jesień i zima dzieci Smafolk. Smafolk, a w dosłownym tłumaczeniu Mali Ludzie to marka stworzona nie tylko, aby małemu człowiekowi było wygodnie i miło w ubraniu, ale by podkreślać osobowość tego, kto je nosi. Tana Kretzcmer, twórczyni marki zrozumiała, iż każde dziecko jest inne i pragnie się wyróżniać – stworzyła zatem kolekcję, która pozwala jej odbiorcom cieszyć się z tego jak wyglądają. Dodatkowo wszystkie ubrania uszyte są z najlepszej bawełny (z certyfikatem Oeko-Tex) i posiadają płaskie nie przeszkadzające dzieciom szwy – to sprawia, że prócz urody są również bardzo wygodne. Firma słynie również z trwałości swoich produktów - świetnie znoszą wielokrotne pranie a jakość i kolory są doskonałe.

Dodatkowo Smafolk to firma odpowiedzialna społecznie, zaangażowana w projekty Amnesty Inetrnational. Jesienno-zimowa kolekcja posiada koszulki specjalnie zaprojektowane dla projektu na rzecz praw dzieci "Protect me", cały dochód z ich sprzedaży zasili jego konto.

***
Natural Kids to sklep, który w swojej ofercie posiada marki, których wartością jest design, naturalne, organiczne materiały oraz duży komfort i funkcjonalności dla dziecka. W sprzedaży dostępne są ubranka, zabawki oraz akcesoria dla najmłodszych i trochę starszych dzieci (do 7 roku życia). Na stronie naturalkids.pl znajdują się produkty takich marek jak Nova Star, Green Baby, Smafolk, Elodie Details, Bilbo, Deglingos, Infoband, Sebra Our Children's Gorilla czy Knoppa.

Natural Kids