Technologie » Internet

Pierwszy śląski dealer na Facebooku

Firma Auto-Boss, jako pierwszy na Śląsku dealer samochodowy, uruchamia swój profil na popularnym serwisie społecznościowym Facebook. Na stronie znajdą się najważniejsze informacje o dealerze, ciekawostki motoryzacyjne oraz filmy i zdjęcia z przeprowadzanych przez firmę projektów.

Profil Auto-Boss na Facebooku zapewni użytkownikom portalu dostęp do aktualnych informacji na temat najnowszej oferty i usług proponowanych przez dealera.

Za pośrednictwem Facebooka internauci będą mogli dowiedzieć się o projektach realizowanych przez firmę, obejrzeć zdjęcia i filmy z różnych wydarzeń motoryzacyjnych oraz poczytać o najnowszych ciekawostkach branżowych.

• Działania komunikacyjne w serwisach społecznościowych stają się standardem - mówi Mikołaj Małecki, dyrektor zarządzający Auto-Boss. - Dzięki profilowi będziemy mogli dotrzeć nie tylko do naszych klientów, ale do wszystkich miłośników motoryzacji.

Profil Auto-Boss na Facebooku dostępny będzie dla wszystkich użytkowników internetu. Każdy internauta który zostanie „fanem” strony będzie otrzymywał cykliczne informacje dotyczące funkcjonowania salonów Auto-Boss oraz aktualnej oferty dealera. Udostępnione zostaną również pliki multimedialne oraz motoryzacyjne materiały poradnikowe przygotowywane przez ekspertów Auto-Boss.

Link:http://www.facebook.com/#/pages/Chorzow-Poland/Auto-Boss/195959346579

Auto-Boss jest wielooddziałowym dealerem samochodów marki Ford i Volvo. Salony Auto-Boss zlokalizowane są w Bielsku-Białej oraz Chorzowie. Firma zajmuje się sprzedażą samochodów nowych i używanych, usług serwisowych i części zamiennych – jest liderem w sprzedaży samochodów Ford w Polsce. Auto-Boss posiada również kompleksową ofertę wynajmu samochodów, usług finansowych i ubezpieczeń. Działalność firmy zdobyła wielokrotnie uznanie klientów i została wyróżniona: nagrodami za wysoki poziom obsługi klienta – The Chairman's Award (dziesięciokrotnie) oraz nagrodami dla dealera o najwyższych standardach działania – Dealer Excellence Award (trzykrotnie), przyznawanymi przez koncern Ford. Obiekt Auto-Boss w Chorzowie jest największym salonem samochodowym w województwie śląskim. Firma rozpoczęła działalność w 1983 roku.

PRIME PR