Technologie » Telekomunikacja

Podrasuj swojego smartfona w salonie SFERIS!

SFERIS jako pierwszy wśród sieci salonów oferujących produkty z segmentu elektroniki użytkowej wprowadza do oferty absolutną nowość - propozycję samodzielnego zaprojektowania designerskiej obudowy smartfona z nadrukiem. Usługa dostępna jest na wybrane modele telefonów.

W SFERIS oryginalni i lubiący wyrażać siebie klienci mają teraz możliwość stworzenia  spersonalizowanego etui na smartfona. Wystarczy postępować według czterech prostych kroków: wybrać swoje ulubione zdjęcie lub zdjęcie z galerii SFERIS, zaprojektować obudowę, złożyć zamówienie oraz czekać na przesyłkę.

- Nasi klienci lubią się wyróżniać i być oryginalni, dlatego coraz częściej zwracają uwagę na design urządzeń, w które inwestują swoje pieniądze.  Jest to dla nas ważny sygnał dotyczący zmieniających się potrzeb konsumentów oraz kolejne wyzwanie. Jako ekspercka sieć salonów z elektroniką użytkową, staramy się zawsze stanąć na wysokości zadania. W związku z tym, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, rozszerzamy nasze usługi o możliwość pokazania smartfona
w niepowtarzalnym i wygodnym etui –
mówi Michał Iwanciw, Prezes Zarządu SFERIS.

SFERIS we własnym zakresie wykonuje nadruk zdjęcia we wskazanym formacie, a jednocześnie zapewnia jego bardzo dobrą jakość, żywe kolory oraz różne warstwy lakieru. Co ważne, oferowane etui jest lekkie i cienkie, dzięki czemu nie dodaje zbędnych gabarytów.

Z oferty skorzystać mogą posiadacze popularnych modeli, takich jak S3, S3 mini, S4, S4 mini, S5, Note 3, LG G2, Lumia 920, Xperia X2, iPhone 4, iPhone 5/5S oraz iPhone 6. Z czasem oferta dostępnych modeli będzie poszerzana zgodnie z oczekiwaniami klientów.

Więcej informacji o najnowszej usłudze na stronie www.sferis.pl

Sferis Sp. z o.o.