Dom » Wnętrza

Sklep lazienki24.pl poszerza ofertę produktową o nowe kolekcje firmy Opoczno

13 lipca 2009 roku specjalistyczny sklep internetowy lazienki24.pl wprowadził do oferty produktowej nowości firmy Opoczno. Są nimi dwie kolekcje ceramicznych płytek łazienkowych: Persja i Flores.

Kolekcję Persja (link) tworzą delikatnie prążkowane płytki podłogowe o wymiarach 35 x 35 cm w kolorach Wenge i Brąz. Płytki ścienne 25 x 35 cm: Wenge, Brąz, i dodatkowo Biel, pokryte są wzorzystym ornamentem.

W przypadku białej płytki, jest on bardzo subtelny, widoczny zależnie od kąta padania światła, a na ciemnych płytkach zmienia się w bardziej widoczną złotą mgiełkę. Dekory kolekcji to delikatnie prążkowane płytki w kolorach Brąz i Wenge, pokryte wyraźnymi motywami kwiatowymi, dające wrażenie inspiracji stylem retro.

Kolekcja Flores (link) to płytki ścienne o wymiarach 25 x 35 cm i płytki podłogowe 35 x 35 cm w kolorach Krem i Brąz. Dekory dostępne w czterech kolorach: Krem, Krem Gold, Brąz, a także Brąz Silver pokryte są delikatnymi motywami kwiatowymi z domieszką złota i srebra.

Ciągłe poszerzanie oferty produktowej stało się naszą zasadą- mówi Artur Gorzewski, właściciel sklepu lazienki24.pl. Staramy się cały czas podążać za nowościami na rynku, obserwować panujące na nim trendy, a także spełniać wciąż rosnące wymagania naszych klientów.

Informacje o lazienki24.pl

Sklep internetowy lazienki24.pl powstał w 2006 roku na bazie centrum płytek ceramicznych i ceramiki sanitarnej Cer-gres w Opocznie. Centrum magazynowe oraz wieloletnia współpraca z renomowanymi producentami pozwalają  firmie utrzymać lazienki24.pl wysokie stany magazynowe. To oznacza szybką realizację zamówień oraz internetowe ceny - średnio 30% niższe niż w sklepach stacjonarnych.

Każde zamówienie w lazienki24.pl traktowane jest indywidualnie. Firma dąży także do podniesienia standardów e-handlu m.in. poprzez zapewnianie własnej logistyki oraz wydłużenie z 10 do 20 dni terminu zwrotu towaru.

ap