Moda » Odzież

Spróbuj szczęścia jako modelka w Parku Handlowym Auchan Bielany

Trwa akcja SZAFA PEŁNA MODY organizowana przez Park Handlowy Auchan Bielany. To prawdziwa okazja dla wszystkich, którzy chcieliby spróbować swoich sił na wybiegu dla modelek. Teraz wystarczy tak niewiele, aby spełnić swoje marzenia.

Już 25 października w wielkim finale SZAFY PEŁNEJ MODY czterdziestu klientów Parku Handlowego Auchan Bielany wystąpi w roli modelek i modeli prezentując na wybiegu najnowsze trendy w modzie. Wcześniej wezmą udział w profesjonalnych warsztatach modelingu, czyli prezentacji poruszania się po wybiegach mody. Zajęcia poprowadzi Agnieszka Magerle, choreografka i projektantka mody a w wielkim finale stroje oceniać będzie Tomasz Jacyków.

W finałowej czterdziestce szczęśliwców może znaleźć się każda osoba odwiedzająca Park Handlowy Auchan Bielany. Wystarczy do 23 października zrobić zakupy w jednym ze sklepów Parku na kwotę minimum 50 zł, wypełnić kupon i wrzucić do Modnej Szafy znajdującej się w Parku. Na ten dzień został zaplanowany wielki Casting. Każdy, kto wtedy odwiedzi Park między godziną 13.00 a 19.00 może liczyć na nagrodę niespodziankę a dzień później spośród zgłoszeń zostanie wyłonionych czterdziestu finalistów. Osoba, która podczas wielkiego finału zaplanowanego na 25 października otrzyma najwięcej głosów dostanie w nagrodę bon pieniężny o wartości 1000 zł. Przewidziano także dwa wyróżnienia – bony 500- złotowe.

Dzięki Parkowi Handlowemu Auchan Bielany marzenia są na wyciągnięcie ręki a 50 zł, które uprawnia do wzięcia udziału w Akcji można wydać w jednym z ponad 80 sklepów, punktów usługowych i restauracji. Wystarczy skorzystać ze wspaniałych promocji, które każdego dnia oferują sklepy w Parku i wysłać kupon. To takie proste.

Więcej informacji udziela:

Katarzyna Więckowska

e-mail: pr@fabrykaidei.pl

tel. 071 783 55 12

Informacje o Parku Handlowym Auchan Bielany Park Handlowy Auchan Bielany przy ulicy Francuskiej na Bielanach Wrocławskich, centrum handlowe należące do Auchan Polska, to jeden z największych obiektów handlowo-usługowych w regionie. Kompleks został otwarty w 2003 roku. Klienci mają do dyspozycji - przez 7 dni w tygodniu - blisko 80 sklepów i punktów usługowych, w tym pocztę, pralnię, kantor i salon fryzjerski. Na terenie galerii handlowej mieszczą się także restauracje i kawiarnie, proponujące ofertę dla amatorów różnych kuchni świata. Centrum jest w pełni przystosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych.

Fabryka Idei Sp. z o. o.