Dom » Budownictwo

Budimex Danwood promuje nową serię domów

Budimex Danwood – największy polski producent domów prefabrykowanych – przygotował nową, atrakcyjną cenowo serię projektową pod nazwą LIVING.

Nowa oferta dostosowana jest do oczekiwań klientów, którzy szukają nowoczesnych i komfortowych domów o wysokiej jakości, ale jednocześnie - z uwagi na bieżącą sytuację rynkową - są zainteresowani maksymalnym obniżeniem kosztów inwestycji.

Seria LIVING to domy, które zachowują najważniejsze elementy charakterystyczne dla całej oferty Budimex Danwood, a więc cechują się nowoczesną architekturą, dużymi przeszkleniami i funkcjonalnym rozkładem pomieszczeń. Istotnym wyróżnikiem serii LIVING jest natomiast oszczędność w formie - zwarta, minimalistyczna bryła oraz brak okapów. Dzięki temu firma ograniczyła koszty produkcji, a klient otrzymał możliwość zakupu gotowego domu w cenie już od 1 821 zł za mkw. w stanie deweloperskim. Seria LIVING wychodzi naprzeciw potrzebom osób posiadających stosunkowo niewielkie i bardzo wąskie działki. Projekty pozwalają na zbudowanie domu o powierzchni od 100 mkw. już na 500-metrowej działce.

Budimex Danwood prowadzi obecnie kampanię promocyjną nowej linii projektowej w największych magazynach poświęconych tematyce nieruchomości oraz w ogólnopolskich dziennikach i portalach tematycznych. Hasło kampanii - „Najlepszy czas na własny dom" - jest nawiązaniem do aktualnej sytuacji rynkowej. Budimex Danwood nie tylko informuje klientów o nowej ofercie, ale także zachęca ich do wykorzystania nadarzającej się okazji na zakup własnego domu w atrakcyjnej cenie.

Producent podkreśla, że seria domów LIVING to idealna propozycja dla osób, które szukają alternatywy dla kupna lub wynajęcia mieszkania, ponieważ tęsknią za komfortem życia z dala od zgiełku miasta. Nowa linia projektowa to kwintesencja nowoczesnych rozwiązań oraz marzeń o własnym, przestronnym i jednocześnie niedrogim domu.

Budimex Danwood oferuje domy z gotowych elementów prefabrykowanych, budowane w systemie drewnianej konstrukcji szkieletowej. Zastosowane technologie pozwalają na oddanie budynku do użytkowania praktycznie po 2-3 miesiącach od rozpoczęcia budowy. Wszystkie domy oferowane przez Budimex Danwood są objęte 30-letnią gwarancją.

ap