Dom » Architektura

Jaki projekt domu pasuje do Twojej osobowości?

Na stronach internetowych Biura Projektów ARCHON+ została uruchomiona aplikacja ułatwiająca dobór projektów domów do wybranych cech osobowości oraz stylów życia przyszłych mieszkańców.

Wybór właściwego projektu domu, odpowiadającego potrzebom wszystkich przyszłych mieszkańców, to zajęcie czasochłonne i wymagające dużego zaangażowania inwestorów.

Klienci Biura Projektów ARCHON+ mogą liczyć na znaczną pomoc w poszukiwaniu swojego wymarzonego domu. Kontaktując się telefonicznie i mailowo z doradcami projektowymi, mogą uzyskać szybką i profesjonalną pomoc w wyborze gotowego projektu domu oraz na każdym etapie budowy. Korzystając z zaawansowanej wyszukiwarki projektów oraz poradnika inwestora, zamieszczonych na stronie internetowej www.archon.pl mogą w łatwy sposób uzyskać wszystkie informacje związane z wyborem projektu oraz wyszukać domy odpowiadające wpisanym do wyszukiwarki kryteriom. Dodatkowym ułatwieniem jest test osobowości - aplikacja, od kilku dni dostępna dla Klientów w serwisie internetowym.

Dla wszystkich internautów szukających projektu domu, przygotowaliśmy krótki test w formie quizu obrazkowego, który w zabawny sposób pomoże rozszyfrować różne style zachowań oraz cechy osobowości mówi Jerzy Kala PR manager z Biura Projektów ARCHON+. W quizie zamieściliśmy kilkanaście pytań dotyczących preferencji towarzyskich, sposobu spędzania wolnego czasu, a także ulubionych zajęć w domu. Wszystko po to, aby otrzymać propozycję projektu domu, który najlepiej odpowiada naszym preferencjom dodaje Jerzy Kala z Biura Projektów ARCHON+.

Zapraszamy do systematycznego odwiedzania strony internetowej oraz profilu na facebooku, na których systematycznie publikujemy nowości projektowe, przygotowujemy atrakcyjne konkursy i promocje. Zachęcamy również do zamawiania bezpłatnych katalogów z pełną ofertą projektową.

źródło: www.archon.pl www.projektydomow.pl www.osiedladomow.pl

ARCHON+ Biuro Projektów