Dom » Budownictwo

Nice PREZENTuje…

Nice Polska przygotowała w tym roku unikalny i niepowtarzalny prezent świąteczno - noworoczny, który ofiarowała swoim Partnerom Handlowym. Jest nim autorski kalendarz ścienny, stworzony we współpracy z agencją modelek MK Promotions.

12 profesjonalnie wykonanych fotografii przedstawia oryginalne aranżacje produktów Nice. Idea przyświecająca temu pomysłowi to inne spojrzenie na automatykę do bram i rolet – przez pryzmat nowoczesnego designu produktów Nice, ich wyjątkowego, oryginalnego, a czasem subtelnego  wyglądu.

1300 egzemplarzy kalendarza trafiło do najlepszych Partnerów Handlowych i kontrahentów firmy Nice. Sposób wręczenia prezentu był wyjątkowy i oryginalny – w okresie przedświątecznym Klientów Nice odwiedziły modelki, które wzięły udział w sesji zdjęciowej. W strojach „Śnieżynek” wręczały kalendarz przekazując życzenia świąteczno-noworoczne i dziękując za współpracę z firmą Nice.

Mamy nadzieję, że pomysł na niecodzienne zaprezentowanie automatyki Nice będzie cieszył codziennie przez dwanaście miesięcy 2008 roku każdego posiadacza kalendarza.

Nice Polska Sp. z o.o. powstała w 1996 roku i na przełomie ostatnich lat osiągnęła pozycję największego dystrybutora automatyki dla domu.

"Nice ułatwia życie" – to hasło i misja firmy. Kierując się nim, firma dba o klientów końcowych, w równym stopniu troszcząc się o dealerów, sprzedawców, montażystów i serwisantów. Realizacja tej polityki następuje poprzez stałe rozwijanie istniejącej oferty produktowej, jak również stałe jej wzbogacanie, przy równoczesnym dbaniu o doskonałą obsługę klienta i dobre relacje z Partnerami Handlowymi firmy.

Dział PR Nice Polska, Magdalena Oskiera, magdalena.oskiera@nice.pl

Nice Polska Sp. z o.o.