Firma » Reklama

Odważny PR: Highlite i Brave Festival

Highlite PR została agencją współpracującą z Festiwalem Brave, który już po raz piąty odbędzie się w tym roku we Wrocławiu.

„W poprzednich edycjach byliśmy jedynie uczestnikami i wielkimi entuzjastami Festivalu, w tym roku możemy wziąć aktywny udział w promowaniu tego niezwykle wartościowego wydarzenia" - mówi z zadowoleniem Matylda Dudek z Agencji Highlite.

W ramach obsługi Agencja odpowiadać będzie za media relations, pozyskiwanie patronów medialnych i sponsorów oraz copywriting.

Brave Festiwal, który będzie miał miejsce we Wrocławiu w dniach 3-11 lipca,  odważnie prezentuje autentycznych przedstawicieli ginących kultur, pochodzących z najdalszych zakątków świata, którzy często, po raz pierwszy w życiu, przybywając na wrocławski festiwal opuszczają swoje rodzinne miejscowości. Festiwal koncentruje się na prezentowaniu niezwykłych, unikatowych rytuałów i zwyczajów członków wymierających grup etnicznych. Wydarzenie daje możliwość spotkania z przedstawicielami przeróżnych kultur, którzy od pokoleń kultywują swoją tradycję, wierzenia, czy obyczaje.

Highlite PR to siedmioosobowy zespół kreatywny pełen pasji i twórczego entuzjazmu. Agencja specjalizuje się w media relations, Internet PR, kształtowaniu wizerunku oraz PR zadaniowym.

ap