Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Plan na wygraną

Firma Quo Vadis przygotowała dwa niezwykłe konkursy, dedykowane dla studentów oraz uczniów szkół policealnych. Wystarczy stworzyć oryginalny projekt okładki terminarza studenckiego lub wymyślić nowe, funkcjonalne rozwiązanie, by wygrać 3000 złotych i inne atrakcyjne nagrody!

Quo Vadis Design oraz Quo Vadis Idea to dwa atrakcyjne konkursy przygotowane przez Quo Vadis – firmę specjalizującą się w produkcji wysokiej jakości terminarzy, artykułów papierniczych i galanteryjnych. Teraz firma otwiera się na pomysły młodych ludzi.

W przypadku pierwszej części akcji, zadaniem dla uczestników jest zaprojektowanie niepowtarzalnej okładki studenckiego terminarza. Projekt musi zawierać dwie strony (przednią i tylną) oraz grzbiet. Prace zrealizowane techniką komputerową lub zreprodukowane i zachowane w postaci cyfrowej, należy zapisać jako CMYK w formacie TIFF o rozdzielczości 300 dpi.

Quo Vadis Idea opiera się na wymyśleniu przez uczestników zupełnie nowego, funkcjonalnego, rozwiązania dla terminarza studenckiego. Swój pomysł należy zawrzeć w maksymalnie 10-slajdowej prezentacji, zapisanej w formacie .ppt, .pptx lub .pdf.

Każdy uczestnik może wziąć udział w obu odsłonach konkursu lub w jednej wybranej części. Projekty będą oceniane przez organizatora pod kątem oryginalności i niebanalnego podejścia do tematu.

Zasady obu konkursów są niezwykle proste, a na zwycięzców czekają bardzo atrakcyjne nagrody pieniężne. Autor najlepszego projektu otrzymuje 3000 złotych, drugiego – 1500, trzecie miejsce warte jest 500 złotych. Dla wyróżnionej trójki Quo Vadis przewidział również cenne nagrody rzeczowe. Ogłoszenie wyników akcji nastąpi do 14 grudnia 2012 roku.

Projekty wraz z formularzami zgłoszeniowymi dostępnymi na stronie internetowej Quo Vadis należy przesyłać na adres konkurs@quovadis.com. Akcja trwa do końca listopada 2012 roku. Jeżeli masz talent do tworzenia kreatywnych rozwiązań, lubisz projektować albo dysponujesz zmysłem grafika – nie wahaj się dłużej i zgłoś swój projekt!

Więcej informacji, formularz zgłoszeniowy oraz regulamin konkursu na: www.quovadis.com.pl

About Ad Sp. z o.o.