Technologie » Internet

Targinieruchomosci.com.pl – nowy portal pod marką Wynajem.pl Sp. z o.o.

Właściciel i wydawca platformy ogłoszeniowej Wynajem.pl uruchomił serwis Targinieruchomosci.com.pl. Znajdują się w nim informacje o najważniejszych imprezach targowych organizowanych na terenie całego kraju.

Dodatkowo, wszystkie wydarzenia lokalizuje mapa, co umożliwia szybkie i sprawne dotarcie do poszukiwanych informacji.

Targi i konferencje branżowe z obszaru nieruchomości to obecnie prężnie rozwijający się sektor eventowy na terenie całego kraju. Wynajem.pl jako platforma ogłoszeniowa, która skupia ludzi zainteresowanych wynajmem nieruchomości, przy współpracy z organizatorami Targów, promuje najważniejsze imprezy z branży nieruchomościowej.

Obecnie w Wynajem.pl znajduje się już ponad 26 000 ogłoszeń nieruchomości, a z możliwości zamieszczenia ofert korzysta już 500 firm (agencji i biur nieruchomości). Miesięcznie serwis odwiedza niemal 100 000 unikalnych użytkowników (dane: Gemius Traffic, luty 2009).

Tak duże zainteresowanie użytkowników korzystaniem z zasobów i możliwości serwisu to informacja zwrotna, że działania prowadzone przez portal spotykają się z szerokim zainteresowaniem zarówno użytkowników indywidualnych, firm, jak i agencji nieruchomości. Targinieruchomosci.com.pl stanowi doskonałe uzupełnienie oferty informacyjnej Wynajem.pl.

ap