Dom » Budownictwo

INVADO na targach BATIMAT w Paryżu

Między 2 a 7 listopada, w Paryżu, odbędą się Międzynarodowe Targi Budowlane BATIMAT. Po raz kolejny pojawi się na nich firma INVADO.

Przed dwoma laty, podczas Targów BATIMAT, marka Invado miała swoją międzynarodową premierę. Dziś jest na wysokim, piątym miejscu wśród polskich producentów drzwi.

Podczas paryskich targów chcemy zwrócić uwagę zwiedzających na nasze drzwi w systemach przesuwnych. Zaprezentujemy je w kasetonie do zabudowy – zapowiada Jarosław Kaczorowski, Export Director w firmie Invado. - Pokazujemy rozwiązania mogące znaleźć zastosowanie w  istniejących budynkach, które umożliwiają modernizację przy niedużych nakładach inwestycyjnych, a jednocześnie zupełnie zmieniające wygląd wnętrz.

Podczas Targów BATIMAT wystawcy kładą nacisk na nowości, prezentują premierowe modele drzwi i nowe zastosowania materiałów wykorzystanych do produkcji. Paryskie targi, w jednym miejscu, zgromadzą tysiące producentów i dostawców materiałów oraz wyposażenia związanego z sektorem budownictwa. Wśród odwiedzających są - architekci, inżynierowie, przedsiębiorstwa budowlane, właściciele i zarządcy nieruchomości, oraz dystrybutorzy i handlowcy, dlatego nie może nas tam zabraknąć – dodaje J. Kaczorowski.

Intro Media