Technologie » Telekomunikacja

Nowy manager Jabra w Polsce

Tomasz Miller od stycznia 2012 roku jest Senior Account Managerem Jabra na polski rynek

Tomasz Miller dołączył do Jabry, producenta innowacyjnych zestawów słuchawkowych i objął stanowisko  Senior Account Managera.

Na polskim rynku Miller  odpowiedzialny jest za realizację planów sprzedażowych, pozyskiwanie nowych klientów i współpracę z partnerami. Do jego  obowiązków należy również dbałość o udział firmy w imprezach branżowych, spotkaniach z firmami partnerskimi oraz współpraca z lokalną agencją public relations.

„Z Jabrą i jej ofertą dla rynku centrów kontaktowych i biur byłem związany początkowo po stronie dystrybutora. Cieszy mnie możliwość stałej współpracy z marką Jabra i dalszy rozwój moich kompetencji w zakresie jej  rozwiązań. Liczę, że przyczynię się do uzyskania dobrych wyników Jabry w Polsce” – opowiada Tomasz Miller.

Wcześniej Tomasz Miller był Product Managerem w firmie Veracomp (dystrybutor IT), gdzie odpowiadał za markę Jabra przez ostatni rok. Doświadczenie zdobywał również w firmach TM Projekt oraz Centertel. Jest absolwentem Oxford Brookes University oraz Wyższej Szkoły Zarządzania – The Polish Open University, gdzie ukończył kierunek Business Administration.

-----------------
Jabra to marka firmy GN Netcom – wiodącego producenta w zakresie innowacyjnych zestawów słuchawkowych. GN Netcom zatrudnia na świecie ok. 850 pracowników i posiada szeroką sieć sprzedaży. Pod marką Jabra oferuje szeroki wybór bezprzewodowych zestawów słuchawkowych i samochodowych zestawów głośnomówiących, a także przewodowych i bezprzewodowych rozwiązań dla centrów kontaktowych oraz biur. GN Netcom stanowi jednostkę zależną firmy GN Store Nord A/S. Więcej informacji: www.jabra.pl
-----------------

Jabra GN Netcom A/S