Rozrywka i wypoczynek » Hobby

Powrót „Szczęśliwych Czwartków” w Superfoto.pl

Wakacyjna promocja w fotolabie Superfoto.pl, cieszyła się tak dużym zainteresowaniem, że wielu użytkowników serwisu domagało się przywrócenia „Szczęśliwych Czwartków”.

Zawsze staramy się słuchać głosów naszych klientów i w miarę możliwości odpowiadać na aktualne zapotrzebowania. Dlatego, mimo, że mieliśmy zaplanowane inne formy promocji w tym okresie, na życzenie użytkowników wracamy do czwartkowych >>happy hours<< - mówi Maciej Orzechowski, prezes Superfoto.pl.

Przypominamy, że w Superfoto.pl każdy czwartek, począwszy od 11 grudnia, może być szczęśliwy dla tych użytkowników, którzy między godziną 12:00 a 18:00 zamówią odbitki 10x15. W tych godzinach obowiązuje cena 35 groszy za sztukę, niezależnie od wielkości zamówienia. Ponadto w każdy czwartek na klientów serwisu czekać będzie niespodzianka.

„Szczęśliwe Czwartki” skierowane są przede wszystkim do miłośników fotografii, którym zależy na wysokiej jakości odbitkach w dobrej cenie. Dodatkową atrakcją jest ogłoszenie w każdy czwartek o godzinie 12.00 super ceny na inny fotogadżet.

Promocja startuje w czwartek 11 grudnia i będzie trwała aż do odwołania. Szczegóły promocji oraz regulamin znajdują się pod adresem http://www.superfoto.pl/czwartek.

Front PR