Motoryzacja » Samochody

SEAT wprowadza Pięcioletni Program Gwarancyjny

Iberia Motor Company S.A. - generalny importer samochodów SEAT w Polsce - informuje o wprowadzeniu bezpłatnego pięcioletniego Programu Gwarancyjnego.

Programem objęte zostają wszystkie modele marki zakupione w okresie lipca i sierpnia na terenie kraju.

Pan Tomasz Grzyb, dyrektor zarządzający firmy IMC S.A. podkreśla, że "to jedyny w pełni bezpłatny Program Gwarancyjny w Polsce, który nie zawiera wykluczeń stosowanych przez innych producentów. Jesteśmy pewni, że nasze produkty są niezawodne i tę pewność przekazujemy naszym klientom".

Program Gwarancyjny SEAT-a zbudowany jest na dwuletniej gwarancji producenta oraz dodatkowym programie gwarancyjnym na kolejne trzy lata do przebiegu 150 000 kilometrów. W ramach Programu Klient otrzymuje pewność, że wszelkie ewentualne usterki, bez wykluczeń stosowanych przez innych producentów, spowodowane wadą fabryczną zostaną naprawione lub wymienione przez okres 5 lat od daty zakupu auta.

Szczegóły dot. Programu Gwarancyjnego SEAT-a są dostępne na: http://najlepszagwarancja.pl.

ap