Gospodarka » Żywność
Koktajle ziołowo-warzywne Grey Goose
Zobacz więcej zdjęć » |
Bogaty smak Grey Goose
Do miksowania alkoholi najczęściej wykorzystujemy owoce oraz tworzone na ich bazie soki. Marka Grey Goose proponuje, żeby łączyć alkohol również z nowymi dodatkami tj. warzywa oraz aromatyczne przyprawy i zioła. Warzywno-ziołowe dodatki sprawiają, że koktajle stają się niezwykle orzeźwiające, a alkohol zyskuje nieznany wcześniej, oryginalny aromat. Najlepiej Smakująca Wódka na Świecie zaprasza do spróbowania czterech wyjątkowych drinków ma bazie świeżych warzyw i ziół.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Przeczytaj również
Basil Watermelon Cooler
Koktajl Basil Watermelon Cooler to połączenie aromatycznych przypraw - imbiru i bazylii oraz świeżych owoców. Soczysty smak arbuza doskonale komponuje się z ekskluzywną wódką Grey Goose, a aromatyczne przyprawy nadają temu połączeniu ciekawy, oryginalny smak.
Bloody Kirby
Koktajl Bloody Kirby jest wyjątkowym połączeniem smaku świeżych warzyw i doskonałej wódki Grey Goose Le Citron. Ogórek i pomidor sprawiają, że smak alkoholu jest wyjątkowo bogaty.
Mint Cooler
Prosty koktajl Mint Cooler jest wyjątkowo łatwy w przygotowaniu, a przy tym niezwykle orzeźwiający. Cytrynowa wódka Grey Goose z dodatkiem świeżej mięty jest doskonałą propozycją dla miłośników lekkich koktajli.
Warzywno-ziołowe koktajle
Propozycje marki Grey Goose pozwolą odkryć nowy wymiar smaku wódki Grey Goose. Wykorzystanie warzyw i ziół pozwala wzbogacić smak alkoholu i odkryć nowe, niestandardowe połączenia. Deska serów bądź smakowite sałatki mogą być doskonałym dopełnieniem uczty z koktajlami Grey Goose.
Dlaczego Grey Goose jest Najlepiej Smakującą Wódką na Świecie?
Grey Goose, luksusowa i ceniona na całym świecie wódka, tworzona jest w jednym celu – by być najlepiej smakującą wódką na świecie. Pochodzi z malowniczego rejonu Cognac, we Francji, słynącego z najlepszych ekspertów zajmujących się destylacją alkoholi. Grey Goose czerpie to co najlepsze z bogatej historii regionu, który znany jest z produkcji najwyższej klasy luksusowego jedzenia, win i innych alkoholi. W tradycji regionu Cognac to mistrz produkcji – mâitre de chai nadzoruje proces jej powstawania i zapewnia najwyższą jakość każdego etapu produkcji i finalnego produktu. Do produkcji Grey Goose wykorzystuje się wyłącznie najlepszą francuską pszenicę, tę samą której używa się do produkcji pysznych regionalnych wypieków, a pięciostopniowy proces destylacji zapewnia wyjątkowy i niepowtarzalny smak trunku. Następnie czysta woda mineralna, przefiltrowana przez tamtejsze wapienie, jest mieszana z destylatem. W momencie kiedy alkohol osiągnie swój optymalny smak, mistrz produkcji – mâitre de chai jest usatysfakcjonowany. Grey Goose to wytworny alkohol o gładkim i subtelnym zapachu, który dostarcza niezapomnianych wrażeń podczas degustacji.
Kontakt prasowy:
Beata Grzybek, Magdalena Knefel, Konkret PR, ul. Jaracza 10/22, 00-378 Warszawa, tel/fax. (22) 628 50 42, e-mail: b.grzybek@konkretpr.pl, m.knefel@konkretpr.pl.
Nadesłał:
m.knefel@konkretpr.pl
|
Komentarze (0)