Firma » Bankowość

Millennium TFI - wakacyjny konkurs na platformie!

Klienci mBanku, inwestujący w fundusze Millenium TFI, mogą zdobyć atrakcyjne nagrody w najnowszym konkursie SFI.

mBank wraz z Millennium Towarzystwo Funduszy Inwestycyjnych S.A. zapraszają Klientów, korzystających z Supermarketu Funduszy Inwestycyjnych, do udziału w kolejnym konkursie. Aby wziąć udział w promocji, należy złożyć zlecenie nabycia jednostek uczestnictwa jednego z subfunduszy zarządzanych przez Millenium TFI SA do 21 lipca br. W konkursie mogą wziąć udział osoby, które zainwestują kwotę co najmniej 1 000 PLN w okresie trwania konkursu.

Nagrody w konkursie to:

• 10 portfeli wraz z brelokiem marki Wittchen dla Uczestników, którzy w okresie trwania konkursu wpłaca min 7000 zł,
  • 20 kosmetyczek marki Tytan dla Uczestników, którzy w okresie trwania konkursu wpłaca min 5000 zł,
  • 20 toreb marki Vega Uczestników, którzy w okresie trwania konkursu wpłaca min 4000 zł,
  • 50 portfeli marki Campus, dla Uczestników, którzy w okresie trwania konkursu wpłaca min 1000 zł.

Nagrody trafią do Klientów, którzy jako pierwsi wpłacą środki w wyznaczonych przez Organizatora progach inwestując w jeden z subfunduszy będących przedmiotem konkursu, tj.:

• Millennium FIO Subfundusz Małych i Srednich Spółek,
  • Millennium FIO Subfundusz Akcji,
  • Millennium FIO Subfundusz zrównoważony,
  • Millennium FIO Subfunudsz Stabilnego Wzrostu
  • i nie dokonają odkupienia wpłaconych środków do dnia 21.08.2009 r.

Szczegółowe informacje o konkursie są dostępne w regulaminie na stronach mBanku.

Obecnie poprzez platformę SFI można nabyć ponad 220 różnego rodzaju funduszy, a oferta jest stale rozszerzana.

Inwestowanie w fundusze poprzez platformę Supermarketu Funduszy Inwestycyjnych to prosty i wygodny sposób na zarządzanie swoimi oszczędnościami. W ofercie mBanku Klient znajdzie propozycje wielu Towarzystw i fundusze należące do różnych kategorii. Dodatkowo wszystkie operacje wykonywane są w jednym miejscu - z rachunku osobistego eKONTO. Klient ma dostęp do informacji o swoich inwestycjach, 24 godziny na dobę, przez siedem dni w tygodniu, na stronach mBanku i przez mLinię - bez granic w czasie i przestrzeni.

ap